Nu Nijmegen verkozen is tot Green Capital City vinden de organisatoren van het Green Fashion Event dat er ook meer zichtbaar mag zijn op het gebied van duurzame fashion. Om dit te realiseren zijn ze druk bezig om de “Groene Route” te ontwikkelen voor de stad Nijmegen.  

De Groene Route is een winkelkaart waarop duurzame organisaties gemakkelijker te vinden zijn. “We hebben al veel leuke organisaties kunnen ontdekken maar aanmelden voor de Groene Route is nog mogelijk” aldus de organisatie. De Groene Route is een initiatief van het Green Fashion Event dat plaatsvindt op 2 oktober 2016  in de Kube (Honigfabriek Nijmegen).

Het evenement is een 1-daags festival waar groene ondernemingen zich op het gebied van mode, accessoires en huidverzorging presenteren aan het publiek. Er zijn catwalk presentaties, workshops en kledingruilconcepten om te laten zien op welke duurzame manier we kunnen omgaan met fashion. Op deze dag wordt ook de Groene Route bekendgemaakt. Onlangs ontving Green Fashion Event subsidie van de gemeente Nijmegen om deze eerste editie te realiseren. Aanjager van het evenement is Anna van der Meulen.

Meer informatie
Voor meer informatie over het Green Fashion Event ga naar www.greenfashionnijmegen.nl of de Facebookpagina van het Green Fashion Event.