Mark van Loveren (Van Loveren Tankstations), Petra en Michiel Benink (Rescope) en Willy Derks (Derks Rondeel Beuningen) zijn de genomineerden voor de titel “Ondernemer van het jaar 2016”.

De jury, die bestaat uit mevrouw W. Göttgens en de heren M. Enning, H. Peters en de winnaars van de laatste verkiezing de heer en mevrouw Sil en Han Schippers, heeft op woensdag 27 juli de genomineerden voor de ondernemer van het jaar 2016 bekend gemaakt. De verkiezing vindt voor de negende keer plaats.

Om tot een uiteindelijke winnaar te komen, bezoekt de jury in augustus de drie genomineerde bedrijven. De jury beoordeelt de genomineerden aan de hand van een aantal criteria, namelijk: Onderscheidend zijn in de eigen branche / beroepsgroep, continuïteit van het bedrijf, uitstraling van het bedrijf, mensgerichtheid en personeelsbeleid, maatschappelijke betrokkenheid, servicegerichtheid, duurzaamheid en innovatief vermogen.

Talent Award

Nieuw dit jaar is de uitreiking van de Talent Award voor een jonge ondernemer. Bedrijven die twee tot zes jaar bestaan, komen in aanmerking voor deze award. Op de avond van de bekendmaking van de “Ondernemer van het jaar 2016” wordt bekend wie de Talent Award wint.

Bekendmaking

De bekendmaking van de winnaar van “Ondernemer van het jaar 2016” vindt plaats op woensdag 21 september bij Gasterij de Arend in Winssen. Het officiële programma start om 19.30 uur. De gemeente Beuningen initieert het jaarlijkse business event met de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen en de slogan Innovatief Beuningen Inspireert.

Event partner

Ondernemers kunnen ook partner worden van het Business Event Beuningen. Hieraan zitten enkele voordelen, waaronder de mogelijkheid om voorafgaand aan het evenement te dineren met de genomineerden. Ondernemers die partner willen worden, kunnen zich aanmelden via www.beuningen.nl/ondernemen (doorklikken op Ondernemer van het Jaar 2016 en op deze pagina op de button ‘Ondernemer van het jaar Beuningen 2016 klikken) of door te mailen naar: h.palm@beuningen.nl.