Zorgt u voor uw broer, moeder, buurman of kind, dan bent u mantelzorger. Voor u, als mantelzorger, gaat in de zomer de zorg gewoon door, terwijl om u heen veel mensen op vakantie zijn. Daarom nodigt Mantelzorg Berg en Dal u graag uit voor iets gezelligs.

Wilt u genieten van een smakelijke lunch met live pianomuziek? Kom dan naar het lunchbuffet in Groesbeek. Als u wilt, kunt u hier samen naartoe met de degene voor wie u zorgt. Deze gratis lunch is bedoeld voor mantelzorgers uit de hele gemeente Berg en Dal. De vakantielunch was vorig jaar een groot succes: toen zaten er 60 mensen aan tafel die het erg naar hun zin hadden. Lisette Cillessen zorgt voor de muzikale omlijsting. Ze was op elfjarige leeftijd al kerkorganist. Later bekwaamde ze zich ook in het bespelen van piano en saxofoon.

Aanmelden voor 15 augustus

Aanmelden kan via Stichting Welzijn Groesbeek: 024 – 397 41 88, tussen 9.00 – 13.00 uur. Mailen kan ook: info@mantelzorgbergendal.nl. U kunt zich tot uiterlijk maandag 15 augustus aanmelden. Vergeet daarbij niet te vermelden of u (of degene voor wie u zorgt) dieetwensen heeft en of u vervoer nodig heeft.

De lunch vindt plaats op zaterdag 20 augustus, van 12.00 tot 14.00 uur, De Mallemolen, Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek.