Een 18-jarige jongen uit Nijmegen is in de nacht van maandag op dinsdag tussen 00:45 uur en 01:00 uur slachtoffer geworden van een straatroof. De beroving vond plaats ter hoogte van de Karrengas in het centrum van Nijmegen. Het slachtoffer werd met een boksbeugel bedreigd door een onbekend persoon die hem om geld vroeg.

De verdachte stond te bellen op de hoek van de Eerste Walstraat en de Karrengas en even later stond hij achter het slachtoffer, drukte hem een boksbeugel in het gezicht en vroeg om geld. Het slachtoffer gaf hem geld en vervolgens vluchtte hij de dader de Karrengas in.

Het signalement van de dader:

  • Licht getinte huidskleur
  • Normaal postuur
  • 1.80-1.85 lang
  • Opvallend lang gezicht
  • Donker kort haar
  • Donkere kleding
  • Sprak met accent

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.