Eten-bestelsite Hungry.nl is in Nijmegen een campagne gestart waarbij restaurants een maand lang speciaal samengestelde menu’s online aanbieden voor 5 euro. Liefst 40 restaurants doen mee met deze zogenoemde ‘Hungry 5 euro Mega Madness’ campagne.

Deelnemende restaurants zijn voor deze actie uitgedaagd om een tijdelijk actiemenu samen te stellen met zo veel mogelijk eten én een drankje voor precies 5 euro. Hiermee krijgen inwoners van Nijmegen de mogelijkheid om voor een klein bedrag kennis te maken met restaurants die ze nog niet kennen.

Nijmegen

Utrecht was de eerste Nederlandse stad waar Hungry.nl deze campagne introduceerde in mei van dit jaar. Later volgde de actie in andere steden zoals Groningen en Delft. De 5 euro-menu’s bleken eerder in het buitenland al zeer succesvol. In de Ierse stad Limerick ontvingen restaurants 6 keer zoveel orders van nieuwsgierige eters, toen Hungry daar een soortgelijke actie organiseerde.

Tot 25 augustus

De 5 Euro Mega Menu’s zijn tot middernacht 25 augustus te bestellen in Nijmegen. Daarna verschuift de actie, waarbij vrijwel alle soorten gerechten besteld kunnen worden, naar een andere stad in Nederland. De actie geldt zowel voor afhaal als thuisbezorging.

Het overzicht van deelnemende restaurants in Nijmegen is te vinden op de website van Hungry.nl.