Heb jij een mening over een Nijmeegs onderwerp en ben je een goede schrijver? Doe dan mee aan De Nijmeegse Stadskrant Column-schrijfwedstrijd 2016 en wie weet wordt jouw tekst geplaatst in de Stadskrant.

Schrijf een column van 300-400 woorden over een Nijmeegs nieuwsonderwerp. De column heeft een duidelijke nieuwswaarde en is relevant en interessant voor de Nijmeegse lezer. De auteur geeft blijk van een eigen kijk op het onderwerp. Verdere steekwoorden: uitstekende beheersing van het Nederlands, lef en humor.

Deelname en inzending 

Deelname is mogelijk voor iedereen, die de pen wil oppakken. Mail uw tekst naar redactie@denijmeegsestadskrant.nl, o.v.v. Columnschrijfwedstrijd 2016; inzenden uiterlijk 8 september 2016. Uitslag 15 september 2016.

Prijs

Plaatsing in de eerstvolgende editie van De Nijmeegse Stadskrant en publicatie op de website denijmeegsestadskrant; u krijgt een tweejarig abonnement op de Stadskrant en u ontvangt een boekenbon ter waarde van € 25, beschikbaar gesteld door boekhandel De Feeks, Van Welderenstraat 34 in Nijmegen.