De gemeente Wijchen en KlokGroep BV hebben op 26 juli 2016 een overeenkomst ondertekend voor de bouw van de tweede urban villa in het project Oostflank. Wethouder Geert Gerrits van Ruimtelijke Ordening tekende namens de gemeente. Directeur Harold van Rooijen zette zijn handtekening namens de KlokGroep BV.

Het project Oostflank is het nieuwe woongebied aan de oostzijde van het centrum. Daar worden nu 128 woningen gebouwd, waaronder een urban villa. Met het tekenen van de overeenkomst komt daar een tweede urban villa bij (Urban Villa 2). Dat betekent dat er 18 appartementen bijkomen in de vorm van een kleinschalige woontoren.

Wethouder Gerrits en directeur Van Rooijen zijn blij met de koopovereenkomst. De Urban Villa’s worden nu tegelijk gebouwd en opgeleverd. Een groot voordeel hiervan is minder bouwen parkeeroverlast voor omwonenden en de bedrijven in de buurt. En het aanzicht wordt daardoor mooier vanaf het Wijchens Meer.