Zoals ieder jaar heeft LUX weer een mooi programma tijdens de Vierdaagsefeesten. In Club7 dans je zeven nachten lang op de beste feestjes met verschillende DJ’s. Om alvast in de stemming te komen begin je de avond op het terras. Daar geniet je van een gevarieerd programma met een DJ, singer-songwriters, bandjes en The Walk Show.

Dansen in Club7

LUX opent deze 100ste Vierdaagsefeesten in stijl met House Classics waar de wereldberoemde DJ Erick E komt draaien. Op zondag is het tijd voor een portie black disco en powerfull soul tijdens Disco Lovers. Geniet op maandag van Deep Down Low, een avond voor de echte deep house liefhebbers. Liever dansen op de beste trance muziek? Dit doe je op de dinsdag tijdens Trance Family. Op woensdag halen we Berlijn naar Nijmegen met Just Grooves en zorgen we voor een gezellige huiskamersfeer waar je kan genieten van house en techno. DJ Funkerman draait op de donderdag en op de laatste avond van de Vierdaagse sluit je de week af met Boogie Nights. De laatste updates over de feestjes vind je op Facebook.

Terras

Onder het genot van een drankje geniet je van de verschillende acts op het terras. Livemuziek van o.a. Einsteinbarbie, Jan Terlouw Junior, NankoSoul en Terra Volta zorgen elke avond vanaf negen uur voor een goede sfeer op het terras. Van zondag tot en met dinsdag geniet je van de beste Urban Dance optredens van de dansers van de Urban Academy NMGN. Iedere dag draait DJ Movie Machine met de beste filmsongs en de heerlijkste hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig het programma aan elkaar.

The walk show

Niet alleen is er de hele avond heerlijke muziek, nieuw tijdens de Vierdaagseweek organiseert LUX samen met De Gelderlander De Walk Show. Vierdaagseverslaggever Geert Willems ontvangt van zondag tot en met vrijdag tussen 15.00 uur en 16.00 uur muzikanten, columnisten en andere actuele gasten. Een gevarieerde talkshow met nieuws, achtergronden en muziek uit de mars en de feesten. Bezoekers kunnen ook zelf vragen stellen en meedoen aan de quiz ‘Schoentje Aan Schoentje Uit’.

Kids

Voor kinderen is er tijdens de Vierdaagsefeesten in LUX van alles te doen. Tijdens Fotofinish x Rode Loper kunnen kinderen van zondag tot en met donderdag van 13.00 uur tot 15.00 uur als filmster over de rode loper of beleven hoe het is om als vierdaagse-wandelaar te finishen. LUX zet jouw moment-of-fame in scène en legt dit vast op beeld. Van zaterdag tot en met donderdag is er om 15.00 een gratis filmvertoning van Buurman & Buurman – Al 40 jaar beste vrienden. Kaartjes zijn af te halen bij de kassa. Kijk voor meer informatie op lux-nijmegen.nl.