Zondag 12 juni streden jeugdjudoka (judoka t/m -12 jaar) om de podiumplaatsen bij de zevende Leeuwentoernooi in Boven-Leeuwen. Er stonden op dit door judovereniging TORA georganiseerd beginners judotoernooi 3 jeugdjudoka van Judo Ryu Ichidai Nijmegen op de mat. Alle judoka kregen een prijs mee naar huis.

Trainer/coach Cobus Iliadis heeft van zijn pupillen goed aanvallend judo gezien. Zo werd Sil Iliadis overtuigend KAMPIOEN in een poule van 5 judoka door alles te winnen. Eenmaal met Yuko en de rest met Ippon. Roan Groothuis zit in een poule van 6 judoka en verliest nipt zijn eerste wedstrijd van de latere kampioen, maar hersteld zich daarna goed door alles met Ippon te winnen.

Hij nam het zilver mee naar Nijmegen. Voor Huub Melchers was dit zelfs zijn eerste judo toernooi buiten de club en weet hij zijn eerste partij met Yuko te winnen. Door weinig wedstrijdervaring wint hij daarna niet meer en wordt in een poule van zes man uiteindelijk vijfde. Toch stond hij goed alles uit te proberen.

20160612_091210633_iOS

Uitslagen zevende Leeuwentoernooi 2016

Goud:         Sil Iliadis

Zilver:         Roan Groothuis

Vijfde:        Huub Melchers

20160612_141853039_iOS