Politieonderzoek Malvert in volle gang

Donderdagochtend hebben duikers van de politie in het Maas- en Waalkanaal gezocht naar sporen en sporendragers. Dit was in verband met de moord c.q. doodslag die afgelopen maandag 9 mei plaatsvond in een café aan de 70e straat in de Malvert. Daarbij kwamen twee mannen uit Nijmegen om het leven.

Maandag werd een team grootschalige opsporing opgestart. Al vrij snel na het schietincident hield de politie een 36- en een 42-jarige man aan. Beide verdachten werden donderdag voorgeleid bij de rechter-commissaris en zijn in bewaring gesteld. De politie is op zoek naar getuigen die zij nog niet heeft gesproken. De politie weet inmiddels dat er maandag 9 mei, tussen 12 uur en 14 uur diverse mensen op de Oost-Kanaaldijk zijn geweest. Degenen die in voornoemd tijdsblok in de omgeving van de Dukenburgsebrug iets bijzonders hebben gezien of anderzijds informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. 

Dit geldt ook voor mensen die in de Malvert in de omgeving van het café aan de 70e straat iets bijzonders hebben gezien of gehoord en dit nog niet hebben gemeld aan de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844. Mocht u uw informatie liever anoniem willen melden dan kunt u dit doen via 0800-7000 of online.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.