De politie is op maandag 9 mei een grootschalig onderzoek gestart na de vondst van twee doden in een horecagelegenheid aan Malvert 70e straat in Nijmegen. Er wordt uitgegaan van een misdrijf. De politie roept getuigen op zich te melden. Omstreeks 13.00 uur kreeg de politie de melding dat er een lichaam was aangetroffen in de horecagelegenheid.

Agenten gingen ter plaatse en troffen het lichaam van een persoon aan. Direct werd de recherche ingeschakeld. Die startte een onderzoek in en rond de zaak. Tijdens het onderzoek vonden rechercheurs een tweede lichaam in het pand. De politie gaat ervan uit dat de twee personen door een misdrijf om het leven zijn gekomen. Daarom werd maandagmiddag een TGO (team grootschalig onderzoek) opgestart. De politie doet onderzoek naar de identiteit van beide slachtoffers.

Getuigenoproep

Mogelijk zijn er getuigen die de afgelopen tijd iets verdachts hebben gezien rond de horecazaak. Misschien hebben mensen informatie over wat er gebeurd is. De politie roept hen op om zich te melden. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.