De 100e Nijmeegse Vierdaagse komt er aan en Wandelvereniging Magnus is drukdoende met de organisatie daarvan. Tijdens deze week verblijven zij met een groep wandelaars in Ontmoetingscentrum De Kloosterhof te Weurt. Op de route verzorgen zij een 120-tal leden en gastlopers.

Heb jij een klik met de Nijmeegse Vierdaagse of ben je uitgeloot, maar wil je toch iets betekenen tijdens deze gezellige en sfeervolle wandeldagen. Wandelvereniging Magnus is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers of stagiaires vanaf 16 jaar die het leuk vinden om de wandelaars te vertroetelen en in de watten te leggen. Dit kan zijn op de route maar ook op de locatie zelf hebben zij leuke werkzaamheden te doen. Voor op de route: Je gaat als verzorger vroeg op pad in een gezellig team om je positie in te nemen langs de route. Je bouwt daar met elkaar een verzorgingspost op en als de wandelaars arriveren ben jij een soort gastheer of gastvrouw.

Dat betekend lunchpakketten uitreiken, dranken inschenken e.d. Indien in het bezit van een geldig EHBO diploma (module wandelletsel) en/of je kunt masseren dan is dat fijn maar niet perse nodig. Voor op de locatie: klaar maken van lunchpakketten, keuken werkzaamheden, helpen bij het buffet tijdens de warme maaltijd of  barwerkzaamheden. Ben jij de persoon die in teamverband kan werken, enthousiast is, geen ochtend humeur heeft, beschikt over enige pit dan ben je van harte welkom. In verband  met de teambuilding die ontstaat in zo’n week, het liefst voor alle 4 de wandeldagen. Kom je van buiten Nijmegen dan bestaat de mogelijkheid om gratis te overnachten en uiteraard is ontbijt en de warme maaltijd ook gratis!

Het motto: er met elkaar een gezellige en sfeervolle week van maken. Tevens hebben zij nog slaapplaatsen vrij voor wandelaars die nog steeds op zoek zijn naar een goed onderkomen. Voor meer info over devereniging zie de site: www.wvmagnus.nl. Heb je interesse of wil je meer weten over bovengenoemd vrijwilligerswerk neem dan gerust contact op met Vierdaagse coördinator Jan Polman 0651757645 of stuur een mail naar: janpolman@planet.nl.