De afdelingen waar kinderen de hoofdgast zijn, hebben een kleurige metamorfose ondergaan. Mede dankzij Stichting Mijn liefste wens en andere sponsoren zijn poli en kinderafdeling weer fris en eigentijds aangekleed.

Meer kleur, nieuwe slaapbanken voor ouders die willen blijven slapen, hippe vloerprojecties en deuren met mooie kindertekeningen. Die zijn tot stand gekomen met hulp van The Big Draw Nijmegen. Kunstenaars hebben in juli vorig jaar met kinderen in CWZ getekend. Deze tekeningen hebben hen geïnspireerd tot de illustraties die op de kamerdeuren van de kinderen zijn aangebracht.

Beide afdelingen zijn blij met de huiselijke sfeer en wat voor goede reacties ze krijgen van de kinderen. Op dinsdag 17 mei vindt de feestelijke opening plaats op de kinderafdeling met aanwezige kinderen, hun ouders, medewerkers, sponsoren en alle anderen die deze kleurige vernieuwing hebben gerealiseerd.