Kan eten ook lekker zijn zonder zout? Waarom werkt het ene medicijn wel en het andere niet? Kunnen vrachtauto’s ook met de lift? Ontdek het in Nijmegen tijdens de ‘Europa om de Hoek kijkdagen’ op 13 en 14 mei 2016.

In Nijmegen ontvangen veel verschillende projecten een financiële bijdrage uit Europese fondsen. Projecten die bijdragen aan de regionale en lokale economie en daarmee de concurrentiepositie van de regio versterken.

Tijdens de Europa om de Hoek Kijkdagen op 13 en 14 mei kan iedereen een kijkje in de keuken nemen bij een aantal van deze projecten, om zelf te zien waaraan het Europese geld wordt besteed. En wat dat oplevert.

Op 13 mei kan iedere belangstellende terecht bij Novio Tech Campus, bij Heinz, bij de Radboud Universiteit en op nóg twee locaties in Nijmegen voor een rondleiding, een informatiemarkt of een lezing. Op 14 mei kunt u de regio verkennen met een fietstocht van de Euregio en genieten van een versnapering in Kleve.