U bent van harte welkom op dinsdagavond 26 april 2016 van 19.00 uur tot 21.30 uur in het Molenhuis, Molenstraat 54 te Beuningen. Samen eten, wandelen of een theatervoorstelling bezoeken bij theater De Molen: het is leuker om dit samen te doen. Misschien heeft u een hobby die u graag deelt met anderen of bent u op zoek naar een leuke activiteit.

Op deze dinsdagavond 26 april informeren zij u over uiteenlopende activiteiten en kunt u uw hobby’s en interesses uitwisselen met gelijkgestemden. Zij horen ook graag uw eigen ideeën! Deelname is gratis, inclusief een kop koffie en iets lekkers.

Het programma

  • 19:00 uur Ontvangst met koffie en iets lekkers er bij
  • 19:10 uur Opening en 1e aanzet door Ans Burgers, medewerkster van Perspectief en ook een korte uitleg van diverse activiteiten
  • 19:30 uur matchen van gezamenlijke interesses en uw eigen ideeën
  • 21:00 uur gezamenlijke terugblik van ‘Samen Dingen Doen’ door Ans Burgers

Meedoen?

U kunt zich tot en met vrijdag 22 april 2016 aanmelden bij Perspectief

Wilt u meer informatie, vraag dan naar Ans Burgers of mail naar ansburgers@stg-perspectief.nl.