Nico Dijkshoorn vertelt sterke verhalen

Sterke verhalen van Nico Dijkshoorn en live muziek, daarvoor ben je op vrijdag 8 april op het goede adres in Brebl. Op deze avond organiseren de Bibliotheek Gelderland Zuid en het Kids ‘n Billies festival de tweede editie van ‘Stoere mannen, Sterke verhalen’.

De Bibliotheek Gelderland Zuid en het Kids ‘n Billies festival hebben de handen ineen geslagen, want rock-’n-roll en literatuur is een goede combi. Op 8 april vertelt getalenteerd schrijver en groot muziekliefhebber Nico Dijkshoorn over zijn mooiste leeservaringen, de beste boeken en absolute must-reads. Daarnaast vertelt Dijkshoorn natuurlijk ook gewoon een paar sterke verhalen.

De live muziek zal deze avond lekker buiten de lijntjes kleuren, net als Nico Dijkshoorn. Sour Mash, het Nederlandse antwoord op Beasts of Bourbon en The Supersuckers brengt sfeervolle Country Noir, naast rauwe americana, moonshine music. Wim Koens, in Nijmegen bekend van de presentatie op de Affaire tijdens de Vierdaagse, zal de avond presenteren. Sluit de avond af met een biertje terwijl de dj Johnny Smoke de beste plaatjes draait.

  • Locatie: Nijmegen, Brebl
  • Datum: vrijdag 8 april
  • Tijd: 20.00 uur inloop, start 20.30 uur
  • Kosten: Leden € 10,- | overige bezoekers € 12,50
  • Meer informatie: www.obgz.nl

Foto gemaakt door: Anneleen Louwes

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.