Sinds november 2013 is Nijmegen in Bedrijf van start gegaan als regio van de succesvolle netwerkorganisatie Ondernemers in Bedrijf. Een netwerkorganisatie waar het gaat om verbinden. Effectief, informeel en uiteraard gezellig. Dankzij het enthousiasme & ambassadeurschap van vele ondernemers uit Nijmegen, is het netwerk uitgegroeid tot een mooie club van ondernemers. 

Dinsdag 12 april 2016 komt de netwerkclub bij Fit20 bij elkaar. Bas Thunissen en Guido Niehof laten ons kennis maken met het unieke trainingsconcept om fit te worden in 20 minuten en dat gewoon in je normale kleren. Nijmegen in Bedrijf is een onderdeel van Ondernemers in Bedrijf, inmiddels actief in 27 regio’s. Ondernemers in Bedrijf is sterk op Social Media onder andere 35.000 volgers op Twitter. Ondernemers in Bedrijf is in 2010 opgericht door Chanti Janssen en is ontstaan met als doel om ondernemers te verbinden en relaties te onderhouden.

Er worden seminars, borrels en bedrijfsbezoeken georganiseerd maar ook uitwisselingen met omliggende regio’s. Tijdens de bijeenkomsten wordt er gebruik gemaakt van speeddatetafels en wordt er kennis over gedragen tijdens de seminars. Gaat men ‘gluren bij de buren’ tijdens de bedrijfsbezoeken en ongedwongen borrelen tijdens de borrels, maar altijd met een doel! Daarnaast worden de ondernemers, los van de bijeenkomsten, met elkaar verbonden. “Als wij denken dat bepaalde ondernemers wat voor elkaar kunnen betekenen, dan verbinden wij hen.”, aldus regiomanager Suzanne. Meer informatie over deze netwerkclub of aanmelden? kijk op: nijmegen.ondernemersinbedrijf.nl.