Ragnar Oratmangoen ondertekent donderdag 21 april 2016 zijn eerste profcontract bij N.E.C. Tegelijkertijd zal routinier Jeffrey Leiwakabessy zijn krabbel zetten onder zijn nieuwe contract. Middenvelder Ragnar Oratmangoen (18 jaar) speelt momenteel in de A1 van N.E.C./FC Oss. Hij maakt nu de eerste stap in zijn professionele voetbalcarrière. Oratmangoen tekent een contract voor drie jaar, tot en met 30 juni 2019.

Jeffrey Leiwakabessy
Kind van de club Jeffrey Leiwakabessy (35) blijft nog een seizoen actief als selectiespeler van N.E.C. Hij tekent een nieuw jaarcontract tot en met 30 juni 2017. De routinier zal daarnaast de rol van assistent-trainer van de D1 op blijven zich nemen binnen de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss.

‘Oude en nieuwe lichting komen samen’
N.E.C. is trots en blij om veelbelovende jeugdspeler vast te leggen en een echte clubjongen opnieuw een jaar aan N.E.C. te verbinden. Algemeen directeur Bart van Ingen: “Jeffrey kan met zijn kennis en ervaring bijdragen aan de ontwikkeling van talenten zoals Ragnar, net zoals hij dat bij de D1 doet als co-trainer. Het is mooi om te zien dat er dan, met het vastleggen van Ragnar en Jeffrey, een nieuwe en een oude lichting van onze opleiding samenkomen.”