Politieagenten hebben op vrijdagmiddag in Nijmegen twee jonge verdachten gearresteerd, die op hun vlucht voor de politie een winkel waren binnen gerend. Het duo was namelijk kort daarvoor gevallen met een gestolen snorfiets. Agenten zagen het jonge duo rijden op een snorfiets op de Wijchenseweg. Gezien de jonge leeftijd wilden de agenten de bestuurster controleren op bezit van haar rijbewijs. Het duo zag de agenten hun auto keren, kwamen zelf ten val en zette het op een rennen.

Nadat de agenten de snorfiets in hun politiebus hadden veilig gesteld, liepen ze naar de winkel waar de meisjes naar binnen waren gerend. Dat kon na aanwijzingen van een getuige die beide meisjes had zien vluchten. Beide verdachten zijn gearresteerd; de verdachten zijn beiden afkomstig uit Nijmegen en 14 jaar oud. Hun ouders/verzorgers zijn door de politie geïnformeerd. De snorfiets bleek enkele dagen geleden te zijn gestolen in Nijmegen.