Gratis golfclinics, gratis buggy-tour en gratis footgolf

Heeft u altijd al een balletje op de golfbaan willen slaan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Golfclub De Berendonck? Wilt u weten hoe de baan en het clubhuis eruit zien? Of hoe u kunt leren golfen? Of wilt u gewoon even wat rondneuzen en genieten van het weer onder het genot van een hapje en drankje? Bezoek dan deOpen Golfdag op zaterdag 24 en zondag 25 april op Golfbaan De Berendonck te Wijchen!

Gratis golfclinics

Op de Open Golfdag van Golfclub De Berendonck kunt u kennismaken met golfen door mee te doen aan een van de gratis golfclinics. Tijdens deze clinics komen de basisslagen van het golfen aan bod. Een professional neemt u voor 1,5 uur mee om het swingen, chippen en putten te proberen. Schrijf u nu alvast in via de site www.burggolf.nl of door een e-mail te sturen naar: sales.wijchen@burggolf.nl.

Footgolf

Golfclub De Berendonck is meer dan alleen een golfbaan. U kunt ook kennismaken met een nieuwe sensatie: Footgolf! Een voetbal, grote holes en uw eigen voeten. Dit is wat u nodig heeft voor Footgolf. Kom en maak kennis met Footgolf.

Rij een rondje met een buggy op de golfbaan

Heeft u altijd al eens een golfbaan met al zijn natuurlijke schoonheid willen bewonderen? Dat kan op de Landelijke Open Golfdag! De marshall zal u rondrijden in zijn buggy en daarbij vertellen over de golfbaan en de golfsport. Een interactieve en leuke manier om de golfbaan te verkennen! 

Locatie

Golfbaan De Berendonck, Weg door de Berendonck 40, 6603 LP Wijchen

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.