Tijdens de aankomende derby zit iedereen op het puntje van zijn stoel. Zal N.E.C. de felbegeerde punten binnenhalen. Tijdens de rust is er ook tijd voor een ander onderwerp. Wendy van Dijk doet een oproep aan alle bezoekers om deel te nemen aan de WishWalk tijdens de 100ste Vierdaagse.

Samenwerking N.E.C. en Make-A-Wish Nederland

Tijdens de 100ste Vierdaagse wil Make-A-Wish met 100 WishWalkers € 100.000 ophalen om die wensen mogelijk te maken. N.E.C. steunt deze actie door hier extra aandacht aan te geven tijdens de laatste drie thuiswedstrijden. Daarnaast steunen zij dit initiatief door actief WishWalkers te werven.

#SamenBeterNEC

Vitaliteit, gezondheid en sportiviteit zijn belangrijke elementen voor voetbalclub N.E.C. Nijmegen. Het stimuleren van deze waarden gebeurt niet alleen in de teams maar ook bij de jeugd in Nijmegen. Nu maakt N.E.C. ook de verbinding naar jeugd voor wie het niet vanzelfsprekend is dat ze kunnen sporten. Er zijn jaarlijks namelijk 1200 kinderen die te horen krijgen dat ze een levensbedreigende ziekte hebben. Al die kinderen hebben-afgezien van het feit dat ze beter willen worden- een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Make-A-Wish Nederland maakt die wensen waar.

100ste Vierdaagse, 100 WishWalkers en 100.000 euro

Een hoop nullen die uiteindelijk voor veel extra wensen zorgen. Wensen die voor kinderen ontzettend belangrijk zijn. Een wensvervulling geeft kinderen die vanwege hun ziekte te vaak als patiënt gezien worden, de kracht om kind te zijn. Dit heeft een langdurig en positief effect. Op het kind maar ook op zijn of haar omgeving. Wendy van Dijk, ambassadeur van de stichting, is te zien in een speciaal filmpje waar zij mensen oproept om deel te nemen aan de WishWalk. Dit filmpje is zondag te zien in het stadion van N.E.C.