ABN AMRO wijzigt per 1 april de openingstijden van het bankkantoor in Nijmegen aan het Keizer Karelplein 33.

Vanaf 1 april gelden voor het kantoor de volgende openingstijden:
Maandag:           10.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag:             10.00 uur – 18.00 uur
Woensdag:         10.00 uur – 18.00 uur
Donderdag:        10.00 uur – 20.00 uur
Vrijdag:                10.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag:            10.00 uur – 14.00 uur

Frans Woelders, algemeen directeur Particulieren van ABN AMRO: “Onze klanten doen steeds meer bankzaken online. Met name kleinere kantoren worden steeds minder vaak bezocht. Het bankkantoor blijft desondanks een belangrijke rol binnen onze dienstverlening innemen. Door aanpassing van de openingstijden kunnen we efficiënter omgaan met de beschikbare capaciteit en blijven we de klanten optimaal bedienen.”

Op de website van ABN AMRO kunnen klanten terecht voor de nieuwe openingstijden. ABN AMRO heeft ruim 200 kantoren verspreid over Nederland. De bank is daarnaast telefonisch en online 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Voor advies bestaat de mogelijkheid om ook buiten de reguliere kantoortijden een afspraak op kantoor, op locatie of via de webcam te maken.