Maandag 28 maart vindt de tweede editie plaats van de Sientje Sessies. Live muziek, overheerlijk eten, exclusief voor een betaalbare prijs op een superlocatie, de Opoe Sientje. De Sientje Sessies, een lekkernij voor oor en maag! Het Amerikaanse Steering Ships with Empty Bottles, kortweg S.S. WEB, speelde op de afgelopen Kaaij de sterren van de hemel en keert nu terug voor een exclusieve show vol folk, punk, americana en country, op het prachtige museumschip, de Opoe Sientje.

De eveneens Amerikaanse Leonhardt speelt zijn one-man-show in de middag, waarna je kan genieten van een overheerlijke stamppot carrousel. Boerenkool, hete bliksem, hutspot en stamppot andijvie met naar keuze uitgebakken spek en worst,  vegetarische balletjes, heerlijke jus, uitjes, piccalilly en augurk. De ticketprijs van €15,- is voor de twee optredens inclusief het avondeten! De Opoe Sientje is geopend vanaf 13:00 uur. Om 16:00 uur speelt Leonhardt en tussen 17:30 uur en 19:00 uur kun je zoveel stamppot als je wil. Om 19:30 uur speelt S.S. Web. De Opoe Sientje ligt in de Lindenberghaven onder de Waalbrug en is een unieke Bed & Breakfast, maar ook een museumschip en het het sfeervolle ruim is een locatie die je af kunt huren voor feesten, vergaderingen, presentaties of borrels.

Foto gemaakt door: Mark Lemons

Sientje Sessies #2