Striphelden Suske en Wiske beleven een spannend en vrolijk avontuur op zondag 17 april in Stadsschouwburg Nijmegen in Nijmegen. Suske en Wiske De Musical zit vol avontuur, humor, en fijne muziek die je niet meer uit je hoofd krijgt! Een onvergetelijk theateravontuur voor het hele gezin. Niet alleen voor de kinderen maar voor de hele familie.

Wanneer de oersterke Jerom op mysterieuze wijze wordt ontvoerd besluiten zijn vrienden Suske, Wiske, Sidonia, Lambik op onderzoek te gaan. Zo belanden ze in de wervelende wereld van het Circus, waar ze nauw in de gaten worden gehouden door de sluwe ringmeester, gespeeld door Ben Cramer. Zou het de vrienden lukken om dit avontuur tot een goed einde te brengen? Na de voorstelling komen alle acteurs naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet.

Wedstrijd
Doe mee en maak een eigen Suske en Wiske stripverhaal. Kans op fantastische prijzen!  Download het wedstrijdformulier op www.SuskeenWiskeDeMusical.nl. Doe deze vóór de voorstelling in de speciale brievenbus in de foyer van het theater dan maak je kans op een extra  Suske en Wiske pakket uitgereikt op het podiumDit theateravontuur met Suske en Wiske is tot stand gekomen ter ere van hun zeventigste verjaardag. En is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met WPG Uitgevers en Music Hall.

Zondag 17 april, aanvang 14:00 uur, Stadsschouwburg Nijmegen, Keizer Karelplein 32h, Nijmegen. Kaartprijs v.a. €21,50. Reserveringen via: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl of telefonisch: 024 – 322 11 00. Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.SuskeenWiskedemusical.nl.

Foto gemaakt door: Nick van Ormondt