In de nacht van woensdag op donderdag, omstreeks 01.00 uur is een politieauto die op weg was met een arrestant naar het politiebureau aan de Stieltjesstraat, tegen een andere auto aan gereden. De politieauto vloog daarbij over de kop. Niemand raakte gewond. Het ongeval vond plaats op de kruising Groesbeekseweg en de Coehoornstraat in Nijmegen. De agenten hadden toestemming om met optische- en geluidssignalen te rijden.

De agenten waren onderweg met een arrestant die nogal recalcitrant was. Op de kruising botste de politieauto tegen een auto, bestuurd door een 25-jarige vrouw. Zij kwam vanuit de Coehoornstraat. De afdeling verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De agenten en de arrestant werden ter plaatse door ambulancepersoneel bekeken. Collega agenten hebben de arrestant vervolgens naar het bureau overgebracht.