De leden & sponsoren van ondernemersnetwerk Jong MKB Arnhem-Nijmegen hebben massaal hun stem uitgebracht en de 3 genomineerden zijn bekend. Het gaat dit jaar tussen Marcia Kuipers (Met Goesting), Ton van Raaij (MAAY Design & Media) en Mark Teekman (IT Starts With Coffee).

Op 5 april zal de verkiezing plaatsvinden bij Landgoed Bergzicht De Raaf te Heumen. De vakjury bestaande uit Dick Bos (CVJO), Boudewijn Smits (Rabobank Rijk van Nijmegen) en Bas van Snippenburg (MKB Nederland) bezoeken binnenkort de bedrijven en zullen de finalisten flink aan de tand gaan voelen. Deze feestelijke dag start om 16.00 uur met een rondleiding & bierproeverij, gevolgd door een diner. Na het diner zullen de drie finalisten zich presenteren aan alle genodigden waarna de vakjury de winnaar bekend zal maken. Er is tevens een publieksprijs.