Het reizende openluchtrestaurant Food Truck Festival TREK is op zoek naar talent. Het food truck festival verblijft van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni in het Hunnerpark in Nijmegen. De sfeer van het festival zou niet compleet zijn zonder de (regionale) acts die elk jaar voor veel bekijks zorgen.

TREK roept alle creatieve dansacts, singer-songwriters, kleinkunstenaars, theateracts en bandjes (semi-akoestisch) op om zich aan te melden. “Mijn gasten zullen zich nooit vervelen met de vele unieke act. Als BurgeRmeester ben ik trots dat we lokaal talent de kans kunnen geven om hun talenten aan een breed publiek te tonen”, aldus de BurgeRmeester van TREK.

Acts die de kans willen krijgen om op een groot evenement hun talenten onder de aandacht te brengen, kunnen zich aanmelden via de website.

Foto gemaakt door: Peter Lodder