Op vrijdagavond 15 april zal om 22:00 uur de derde editie van The Night Run Festival (TNRF) plaatsvinden. Met ruim 1100 ingeschreven deelnemers is de maximale deelnemerslimiet van 1500 deelnemers in zicht. TNRF is een hardloopevenement, waarbij alle deelnemers uitgerust met een hoofdlamp, op het parcours allerlei verrassende acts en bijzondere passages tegenkomen. Met honderden waxinelichtjes, een licht- en lasershow, tientallen fakkels, muziek en doorkomst door het winkelcentrum de Molenpoortpassage maakt TNRF van hardlopen een spannende, unieke belevenis door de Nijmeegse binnenstad.

Deelnemers kunnen kiezen voor een afstand van 5 of 10 kilometer. Het parcours brengt de deelnemers o.a. door de drie prachtige Nijmeegse stadsparken (Kronenburgerpark, Valkhofpark en Hunnerpark), langs de Waal met uitzicht op de Waalbrug, over de Grote Markt met indrukwekkende passage Stevenskerk en door de winkelstraten Lange Hezelstaat, Marikenstraat en start/finish op de Molenstraat. Na de gedane inspanningen is er tot in de late uurtjes een after-party in de Drie Gezusters.

Met de voortvarende aanmeldingen in de afgelopen periode heeft Stichting 024 Sport de verwachting dat de limiet begin april zal worden behaald. Indien de limiet van 1500 deelnemers is bereikt, stopt de inschrijving. Lopers kunnen zich nu nog aanmelden voor The Night Run Festival via de website van Stichting 024 Sport: www.024sport.nl. Deze derde editie van The Night Run Festival staat in het teken van de Italiaanse wielerkoers Giro d’Italia. Op vrijdagavond 15 april zal Nijmegen dan ook al roze kleuren. The Night Run Festival is een official side-event van de Giro Gelderland! Meer informatie en inschrijvingen via www.024sport.nl.