2016 is een bijzonder jaar voor Nijmegen: een jaar met veel evenementen en heel wat Nijmeegse organisaties vieren een jubileum. Die kans grijpen we aan om samen met Nijmegenaren een nog mooiere en betere stad te maken. Om nieuwe initiatieven en ideeën mogelijk te maken stelt Wij zijn Nijmegen menskracht, kennis en geld beschikbaar. De deadline voor de eerste ronde is 1 maart a.s.

Hoe zorgen we dat 2016 een feest wordt voor iedereen in de stad? Wij zijn Nijmegen nodigt betrokken inwoners, stichtingen en bedrijven uit om hun ideeën voor een beter Nijmegen te delen. Wie een idee of droom heeft voor een socialer, innovatiever of mooier Nijmegen kan bij Wij zijn Nijmegen hulp vragen om die droom werkelijkheid te maken. Die hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit hulp bij de organisatie in de vorm van menskracht of kennis, maar ook uit financiële ondersteuning. Een team van mensen uit de stad buigt zich over de aanvragen en doet toekenningen.

Deadline eerste ronde: 1 maart
2016 duurt nog tot en met december. Daarom zullen er drie aanvraagronden komen. De deadline voor de eerste ronde is dinsdag 1 maart a.s. Wie aan de slag wil met zijn idee kan dit indienen op www.wijzijnnijmegen.nl.