Zondag 31 januari 2016 streden de jeugdjudoka (judoka -8 t/m -15 jaar) om de titels bij de negenentwintigste Breedtesporttoernooi in Groesbeek (bij Nijmegen). Er stonden op dit Goed door judovereniging Groesbeek georganiseerd judotoernooi maar liefst 9 jeugdjudoka van Judo Ryu Ichidai Nijmegen op de mat. Er werden uiteindelijk maar liefst 3 medailles mee naar huis genomen. Twee keer een zilveren en eenmaal een bronzen.

Trainer/coach Cobus Iliadis is dan ook zeer trots op zijn pupillen aangezien de club pas twee jaar bezig is met het verzorgen van judo lessen in Nijmegen-Oost en er judoka bij zijn die met een paar judo trainingen al goed judo laat zien. Zo heeft hij twee hele mooie Ippons gezien gemaakt door twee van zijn pupillen. Voor sommige was dit zelfs hun eerste judo toernooi buiten de club en als je niet in de prijzen viel kreeg je een herinnering  met een judo slogan erop in de vorm van merkstiften mee naar huis. Wil je ook bij ons komen judoën? Vraag dan 3 gratis proeflessen bij Judo Ryu Ichidai aan op www.judoryuichidai.com.

20160131_123105173_iOS

Uitslagen Breedtesporttoernooi 2016 Groesbeek

Zilver:         Jari Iliadis en Roan Groothuis

Brons:         Zylun Delhoofen

4de              Syrah Delhoofen, Peter Spanjaard, Sil Iliadis, Jero Tromp en Daan Strijbos

5de              Huub Melchers

20160131_104627082_iOS