Op 14 februari 2016 gaat Kwatta in Stadsschouwburg Nijmegen in première met Mariken, haar nieuwe muziektheatervoorstelling. Het middeleeuwse verhaal van Mariken van Nimwegen wordt op moderne en muzikale wijze gebracht in deze grote zaalvoorstelling. Mariken is een toneelspektakel voor de hele familie met onder meer Sarah Bannier, Rogier in ’t Hout en Laus Steenbeeke.

Mariken ontdekt hoe klein grote mensen kunnen zijn en hoe groot kleine mensen. En dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, omdat het enige wat telt is, wie je van binnen bent. In de voorstelling wordt het leven gevierd en de liefde gedeeld. Echt en Onecht vechten een robbertje met elkaar en uiteindelijk komt alles goed, want Mariken is een stoer kind. Die is zelfs voor de Duvel niet bang! Op 13 februari is de try out en op 14 februari vindt de première plaats. Mariken reist tot en met 8 mei 2016 door het land en is te zien in onder andere Amsterdam, Hengelo, Arnhem, Den Haag en Haarlem. Voor tickets kunt u terecht op www.kwatta.info.