Lingeriewinkel Annadiva, gevestigd in de Houtstraat in Nijmegen, opent een Duitse webshop. Het bedrijf, dat naast de lingeriewinkel ook een grote webshop heeft, gaat nu ook Duitsland veroveren.

Met het winnen van de Gazelle Award in 2015 heeft Annadiva bewezen dat het één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland is. In 2013 opende Annadiva ook al succesvol een Belgische webshop. Het openen van een Duitse webshop is een logische vervolgstap voor Annadiva. Hiermee hopen zij de stijgende lijn in de omzet vast te houden.

Annadiva wil zich onderscheiden van andere webshops in Duitsland door haar grote assortiment, snelle levering en deskundig lingerieadvies. Met name de grootste lingeriemerken in Nederland, PrimaDonna en Marie Jo, zijn ondanks de grote vraag in Duitsland lastig online te verkrijgen. Hier hoopt Annadiva verandering in te brengen. Ook worden binnenkort merken als Freya, Spanx en Seafolly toegevoegd.

Mariëlle van Werven, eigenaresse van Annadiva, reageert: “We hebben onderzoek gedaan naar wat de Duitse klant zoekt en wil kopen. De Duitse webshop is hierop ingericht. Met een native Duitse webshopmanager en klantenservice is Annadiva klaar om de Duitse markt te veroveren.”

De Duitse webshop is vorige week online gegaan zonder enige promotie. Zelfs zonder promotie stromen elke dag al bestellingen binnen. Hierdoor gelooft Annadiva dat ook de Duitse webshop een succes gaat worden.

Over Annadiva

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop, online sinds 2012. In 2013 opende Annadiva met groot succes haar eerste winkel in het centrum van Nijmegen. In slechts een paar jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België.