De koorschool wordt minimaal 1 maal per jaar gegeven. Onder leiding van de zangpedagoge Marijke Hoksbergen worden de beginselen van de zangkunst gedoceerd: partituur lezen en begrijpen, ademhaling, de dirigent en het koor, enzovoort. Na de maandagse koorschool (8 lessen) begint de repetitie. U kunt ook deelnemen aan de repetitie, nadat u bij de dirigent een stemtest heeft gedaan.

De repetitie is op maandag 15 februari vanaf 18:45 uur en duurt tot 22.00 uur en wordt onderbroken door een 15 minuten durende pauze. Voor de deelnemers die zich na de koorschool en na een zes weken periode aansluiten bij de vereniging is de koorschool g r a t i s. Een coach wijst u gedurende een half jaar de weg binnen het koor.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Ferdy Kokke. Bel hem via 0485 75 06 65 of mail hem f.kokke@ziggo.nl. De website is www.nijmeegsmannenkoor.nl. Welkom!