Deze week is N.E.C. fan Henk Priester verrast door FOX Sports in verzorgingstehuis Veste Brakkestein te Nijmegen. In samenwerking met N.E.C. richtte FOX Sports de televisiekamer in het verzorgingstehuis geheel opnieuw in, uiteraard volledig in stijl van de Nijmeegse trots. Een verslag hiervan is hier te bekijken.

Henk Priester (71) woont maar liefst 50 jaar in verzorgingstehuis Veste Brakkestein in Nijmegen. Hoewel gebonden aan zijn rolstoel bezoekt hij alle thuiswedstrijden van zijn club N.E.C. Ook zijn eigen woonkamer is ingericht met N.E.C. spullen. Reden voor FOX Sports en Mister N.E.C. Jeffrey Leiwakabessy om Henk en zijn medebewoners eens goed te verrassen.

In samenwerking met diverse Eredivisieclubs verrast FOX Sports dit seizoen regelmatig fans die een steuntje in de rug verdienen. Zo werd recentelijk FC Twente supporter Judith Halfwerk nog verrast met een memorabele avond in de Grolsch Veste.