Ook in 2016 is de Grote Movie Machine Filmquiz weer van de partij. Na een pittig eerste jaar gaan we het voor 2016 toch wat makkelijk maken, zodat meer teams een gooi kunnen doen naar de prijzen. Wat blijft is de gezelligheid. Teams tot maximaal drie personen kunnen zich van tevoren aanmelden of op de avond zelf een team samenstellen.

Heb je al een team samengesteld kun je dat van tevoren melden op info@moviemachine.nl o.v.v. filmquiz. Wacht niet te lang. Er is een beperkt aantal zitplaatsen en vol is vol! De quizvragen worden ook bij de komende edities gesteld op basis van filmfragmenten, audiofragmenten van quotes en filmmuziek, verdraaide filmposters, trivia en anekdotes. Er zijn open en multiple choice vragen (een gokje kan dus ook werken) en de vragen komen zowel uit arthouse als commerciële films uit heden en verleden en uit alle windstreken.

  • Vrijdag 11 maart
  • Aanvang: 20.00 (inloop vanaf 19.30) – tot uiterlijk 23.30
  • Droomvilla LUX, Oranjesingel 42, 6511 NW Nijmegen – Gouden Zaal
  • Entree: € 7.50
  • Vooraf aanmelden kan op info@moviemachine.nl

Verdere data

  • 20 mei
  • 26 augustus
  • 25 november – finale