In wijkcentrum ‘t Achterom wordt een bijeenkomst over “Veilig met medicijnen” georganiseerd op dinsdag 8 maart 2016 om 14.30 uur aan de Homberg 25-35, 6601 XW in Wijchen. In samenwerking met ’t Achterom organiseert Apotheek van Poppel een bijeenkomst over het gebruik van medicijnen waarbij ook onderwerpen aan de orde komen zoals: de Wijchense Apotheken; Eerste uitgifte; Preferentiebeleid;  Elektronische uitwisseling van medische gegevens tussen zorgverleners(LSP).

Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen; discussie en het uitwisselen van ervaringen. Zie ook de website www.achterlo.nl. Heeft u belangstelling dan kunt u zich tot 1 maart 2016 aanmelden per mail: pr-achterom@achterlo.nl òf telefonisch 024-6415114. In het wijkcentrum èn de apotheek zijn ook formulieren aanwezig waarbij men zich ook schriftelijk kan aanmelden.

U bent van harte welkom en een kopje koffie/thee staat voor u klaar.