Op zondagmiddag 31 januari organiseert Ugenda voor de tweede keer de Nijmeegse Cultuurquiz, in de Thiemeloods in Bottendaal. Welk team wordt de cultuurkenner over 2015? Nee, geen standaard pubquiz, maar een wedstrijd om kennis omtrent de cultuur en uitgaan in Nijmegen. Vorig jaar tijdens het lustrum van Ugenda beviel de cultuurquiz al goed en daarom heb je 31 januari de kans om jouw eer te verdedigen. Cultuurmakers en cultuurkenners worden uitgenodigd om deel te nemen als team van maximaal 4 personen.

Het winnende team ontvangt een mooie prijs en wordt geroemd als de cultuurkenners van 2015! Onder begeleiding van een bijzondere presentator, een bekende Nijmegenaar die we nog even geheim houden, zullen we om 4 uur beginnen. Meld je individueel of als team aan via de site van Ugenda.

Wat: Nijmeegse Cultuurquiz van Ugenda

Waar: Thiemeloods, Leemptstraat 34

Wanneer: 31 januari 16:00 – 18:00

Deelname gratis

Aanmelden via de website www.ugenda.nl of info@ugenda.nl.

Kijk voor het laatste nieuws ook op Facebook.

(C) Foto: Steven Trooster