Thomas de Stoomlocomotief is dit jaar terug in het theater met een geweldige familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders. Op zondag 31 januari beleeft Thomas  De Stoomlocomotief een bijzonder avontuur in de Stadsschouwburg Nijmegen in Nijmegen. Uiteraard komen alle bekende figuren uit de TV-serie voorbij, waaronder Thomas, zijn vrienden Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. Indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.

Het verhaal

Het Station van Sodor is in rep en roer, want het Circus komt naar de stad. De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als blijkt dat de circuswagon niet op tijd kan zijn dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Kom verkleed!

Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekers uit om verkleed als conducteur of je favoriete circusartiest naar het theater te komen. Na afloop is er voor degene die het mooist verkleed is een echte Thomas prijs. Na de voorstelling  is er een uitgebreide Meet & Greet in de foyer met de acteurs. De voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment.

Zondag 31 januari, aanvang 14:00 uur, Stadsschouwburg Nijmegen, Keizer Karelplein 32h, Nijmegen. Kaartprijs v.a. €17,00. Reserveringen via: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl of telefonisch: 024 – 322 11 00. Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.Thomastheatertour.nl.