Op dinsdagavond 2 februari organiseert SP Nijmegen een bijeenkomst voor medewerkers van Breed. Hier wordt het rapport besproken dat is opgesteld op basis van de klachten die zijn binnengekomen op het meldpunt dat de SP afgelopen juli opende. De SP ontvangt al geruime tijd klachten van de medewerkers over hun werkomstandigheden.

Maarten Sweep, gemeenteraadslid namens de SP: “Wij horen klachten over intimidatie, bijvoorbeeld het dreigen met salariskorting wanneer iemand zich ziek meldt. Ook voelen mensen zich geregeld niet serieus genomen en is voor hen onduidelijk waar ze aan toe zijn.” Komende week wordt het rapport gepubliceerd. “Uit het rapport blijken ernstige misstanden.”

De bijeenkomst is vanaf 20:00 uur in onSPand, het SP-kantoor aan de Molenweg 95. De koffie en thee staan klaar vanaf 19:30 uur.