Nijmegen in Bedrijf organiseert een nieuwjaarsborrel gecombineerd met een workshop chocola maken bij Chocobreak te Nijmegen! Relaties onderhouden, nieuwe contacten leggen, informatie uitwisselen, maar vooral: gezelligheid. Dat is kort gezegd het doel van netwerkorganisatie Nijmegen in Bedrijf. Op maandag 25 januari 2016 komen de aangesloten ondernemers van Nijmegen in Bedrijf weer samen om het glas te heffen op een succesvol en ondernemend 2016. Ze zijn te gast bij Chocobreak uw specialist in workshops en demonstraties chocolade maken..

Met een extra aanvulling in het programma hebben de ondernemers de mogelijkheid om verbindingen te leggen tijdens het maken van chocola! Heb je altijd al afgevraagd hoe de vulling in een bonbon komt en heb je ook wel eens met je vingers in de warme chocolade willen zitten? Peter & Loes Doekbrijders zullen dat deze avond uitleggen. Er kunnen maximaal 40 ondernemers deelnemen aan het programma dus wees er snel bij!

Tevens ontvangen de ondernemers een primeur: Het nieuwjaarboek van Ondernemers in Bedrijf. Boordevol interviews, ondernemers- en netwerktips en de agenda’s van alle regio’s. Ondernemers in Bedrijf is actief in 25 regio’s met meer dan 2000 aangesloten ondernemers. Nijmegen in Bedrijf is onderdeel van Ondernemer in bedrijf.

Er worden 8 bijeenkomsten georganiseerd. Dit kunnen seminars, borrels en bedrijfsbezoeken zijn. Twee van de bijeenkomsten zijn een uitwisseling met omliggende regio’s. Tijdens de bijeenkomsten wordt er volop gebruik gemaakt van het verbinding element door middel van speeddate sessies. Gaat men ‘gluren bij de buren’ tijdens de bedrijfsbezoeken of ongedwongen borrelen tijdens de borrels, elke bijeenkomst heeft een thema! Workshop, speeddaten, zoekvragen of een boeiende spreker van 15 minuten.

Daarnaast worden de ondernemers, los van de bijeenkomsten, met elkaar verbonden. “Als wij denken dat bepaalde ondernemers wat voor elkaar kunnen betekenen, dan sturen wij daarop aan door middel van een mail met de contactgegevens naar elkaar.”, Aldus regiomanagers Suzanne en Marga.

Meer informatie over deze netwerkclub? Of aanmelden? kijk op nijmegen.ondernemersinbedrijf.nl.