Het duurt nog even tot de zomer, dus voor de hobbyist en verzamelaar tijd om weer bezig te zijn met hun modeltreinen hobby. Op 23 januari 2016 is er daarom weer een Modeltreinen beurs in Zaal Verploegen te Wijchen.  Op deze beurs is deze editie een digitale N-spoor modulebaan aanwezig. Daarnaast is er weer een grote variatie aan standhouders die diverse modeltreinen en accessoires aanbieden. De organisatie heeft daarnaast besloten dat kinderen (tot 12 jaar) ook bij deze editie onder begeleiding gratis naar binnen mogen.

12512131_l

Modeltreinen verzamelen is een hobby die aardig uit de hand kan lopen. Er zijn liefhebbers  met een treinbaan van ongeveer 3 a 4 meter, maar er zijn ook mensen die  de gehele zolder of schuur ombouwen tot een waar miniatuurland met een treinbaan die kan oplopen tot 100 meter. Voor deze liefhebbers van modeltreinen is er weer een gezellige beurs op 23 januari 2016 in Wijchen. Waar men kan komen om te ruilen met andere hobbyisten, maar ook modeltreinen te koop aan kan bieden of juist de huidige verzameling kan uitbreiden.

12512012_l

Wilt u alleen of samen met uw dochter / zoon of kleinkind starten met een modeltreinbaan? Dan kunnen de hobbyisten op deze beurs u helpen en advies geven over deze leuke hobby voor jong en oud. De entree bedraagt € 3.50 voor volwassen en gratis voor kinderen tot 12 jaar. De beurs is te bezoeken van 10.00 tot 15.00 uur in zaal Verploegen op de Woeziksestraat 100 in Wijchen. Modeltreinen als hobby is en blijft een hobby waar men nooit op uitgekeken raakt!