Op maandag 25 januari 2016 vanaf 19.30 uur wordt u van harte welkom geheten bij het Nijmeegs Mannenkoor. Zij informeren u dan over het wel en wee van de vereniging. Tijdens deze “Open Repetitie” zal de tenor Ferdy Kokke wat dieper ingaan op de zangkunst voor mannenkoren, het repertoire van het koor en de activiteiten die zoal door de leden worden georganiseerd.

Tijdens de pauze van de repetitie kunt u, als u dat wenst, een stemtest doen bij de dirigent. Als goed gastheer willen zij u ook laten ‘voelen’ hoe het is om een onderdeel te zijn van zo’n groot koor. Dat kan allemaal op 25 januari tot 22.00 uur. Het verplicht u tot niets. Wel verzoeken zij u om hun te informeren als u deze uitnodiging wenst aan te nemen. Dat kan bij Ferdy Kokke. Bel hem via 0485 75 06 65 of mail hem via f.kokke@ziggo.nl.

Kijk voor meer informatie op de website: www.nijmeegsmannenkoor.nl.