Op donderdag 14 januari biedt de Bibliotheek De Mariënburg werkzoekenden een steuntje in de rug met Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden. Tijdens deze laagdrempelige netwerkbijeenkomst kun je ervaringen delen, contacten leggen en koffie drinken met experts die je verder helpen met tips en suggesties.

Op deze eerste bijeenkomst in de Bibliotheek De Mariënburg zoomt Walk&Talk in op je cv en je brief. Hoe zorg je voor de perfecte sollicitatiebrief en cv met een goede opbouw? Gastspreker Jo Coerwinkel vertelt je er alles over. Neem op 14 januari je brief en cv mee en zet samen met hem én met elkaar de puntjes op de i. Een inspirerende ochtend waarna je naar huis gaat met nieuwe ideeën en energie.

De eerste Walk&Talk van de Bibliotheek Gelderland Zuid was op 11 juni 2015 in de Bibliotheek Beek-Ubbergen. Een succesvolle bijeenkomst waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd werden besproken en waarbij ruimte was voor mensen om te netwerken. Inmiddels zijn werkzoekenden welkom bij bijeenkomsten in de Gelderland-Zuid vestigingen in Nijmegen (De Mariënburg), Beuningen, Zetten, Elst.

Locatie: Nijmegen, De Bibliotheek De Mariënburg

Datum: donderdag 14 januari

Tijd: 10:00 uur – 12:00 uur

Kosten: Gratis

Meer informatie: www.obgz.nl

(C) Fotograaf: Marcel Krijgsman