Na de succesvolle editie van vorig jaar met ruim 29.500 bezoekers komt Food Truck Festival TREK ook in 2016 weer naar Nijmegen. Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni wordt het Hunnerpark omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes.

Tijdens het festival worden eten, drinken en live muziek gecombineerd met kleinkunst en theater, waarbij TREK voornamelijk een podium biedt aan getalenteerde opkomende muzikanten en kleinkunstenaars. Food Truck Festival TREK bezoekt in 2016 negen steden: Rotterdam, Utrecht, Enschede, Maastricht, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam, Den Haag en nieuwkomer Eindhoven.

De aftrap van de landelijke tour en de officiële opening van het food truck seizoen vindt plaats tijdens het Hemelvaartweekend in het Vroesenpark in Rotterdam. Het festival, dat onder leiding staat van de ‘BurgeRmeester van TREK’, is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.

Voor meer informatie kijk op www.festival-trek.nl.

(C) Foto: Peter Lodder