Je hoort overal over ze, je ziet ze bijna nergens. De vluchtelingen op de noodlocatie Heumensoord, net buiten Nijmegen. Op de Facebookpagina Humans of Heumensoord worden deze mensen, in de lijn van Humans of New York uit de anonimiteit gehaald. Ze worden geportretteerd en krijgen een kans hun verhaal te vertellen en daarmee zichzelf te introduceren aan de maatschappij. Enkele van deze foto’s en verhalen zijn nu afgedrukt.

Op zaterdag 16 januari om 14.30 uur wordt bij Basta een kleine expositie geopend met deze werken. Humans of Heumensoord zal daarbij aanwezig om hierover te vertellen. De expositie is vervolgens te zien van zaterdag 16 januari tot en met zaterdag 23 januari. De expositie te bekijken tijdens de openingstijden van kringloopwinkel en lunchcafé Basta, en is gratis toegankelijk.

De expositie is te zien op:
Zaterdag 16 januari 11.00 uur – 17.00 uur.
Donderdag 21 januari 12.00 uur – 17.00 uur.
Zaterdag 23 januari 11.00 uur – 17.00 uur.

Foto gemaakt door Mahmod Kh Photography.