Op 15, 16 en 17 januari staat Koningsplein in het teken van speciaalbier. Hiervoor staat er een grote blokhut op het plein. Op 17 januari zal voor de derde keer op rij in het succesvolle Winterbierfestival plaatsvinden. Nieuw dit jaar is zaterdag 16 januari de Dag van het Nijmeegse bier. Sinds oudsher is Nijmegen een speciaalbier stad.

Deze liefde voor bier zorgt ervoor dat we de laatste jaren steeds meer lokale brouwerijen erbij krijgen. De eerste editie zal in samenwerking zijn met de brouwerijen De Hemel, Katjelam, Oersoep en Donderwolk.

Ze zullen alle gasten van het beste Nijmeegs speciaalbier voorzien. Verder zullen er als verrassing nog wat lokale bedrijven aanwezig zijn. Kom langs en geniet van alle het moois wat Nijmegen aan bier te bieden heeft. Op het Koningsplein bij Cafe de Deut en Cafe de Opera op zaterdag 16 januari van 13:00 uur – 19:00 uur. Proost!