Na het succes van de 2nd MMXS, de tweede intieme binnenversie van Music Meeting vol premières, werkt de Nijmeegse festivalorganisatie alweer volop aan de 32e Pinkstereditie die plaatsvindt van 14 tot en met 16 mei. Tijdens het Pinksterweekend klinkt in het Nijmeegse Park Brakkenstein traditiegetrouw de meest bijzondere en exclusieve muziek uit alle delen van de wereld. In de maand december stelt Music Meeting de Early Bird Passe-partout beschikbaar, die 10 euro korting biedt.

Onder de verkochte Early Bird-tickets wordt ook de laatste unieke Music Meeting-schoudertas verloot, gemaakt van oude MM-banners door Atelier Meer2. De Early Bird Passe-partout à € 69,50 is te koop via musicmeeting.nl. Music Meeting heeft een rijke historie van 32 jaar. Het festival schotelt je 3 dagen lang een intensieve en gevarieerde muzikale ontdekkingsreis voor, met zo’n 100 bestemmingen, die je helemaal of gedeeltelijk kunt afleggen.

Met 6 podia, zo’n 30 activiteiten per dag, van concerten tot interviews, Silent Disco, films, een festivalmarkt, een speciaal kinderprogramma en lekker eten en drinken. Veel artiesten op Music Meeting zijn voor het eerst te bewonderen in Nederland. Het programma kende de afgelopen jaren een grote diversiteit aan stijlen en genres: brass-house, gospel, salsa, impro-jazz, funk, afropop en veel crossovers.