Ik ben Annemarie van Rosmalen, afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam als arts en werkzaam in mijn eigen kliniek, de VanRosmalen kliniek. Samen met huidtherapeute Jolanda Terlouw behandel ik dagelijks mannen en vrouwen, die liever niet meer in de spiegel kijken. Ze zijn ongelukkig met hun uitstraling. En juist die uitstraling is zo belangrijk zoals het hebben van een frisse en gezonde blik. Veroudering hoort bij het leven. Stoppen kun je het verouderingsproces natuurlijk niet maar je kunt het wel vertragen. Begin daarom tijdig met behandelingen en maak van je huid een sterk orgaan. Als rimpels al littekens zijn geworden of de huid is té dun en slap geworden kan ik steeds minder goed resultaat bereiken.

unnamed

Annemarie van Rosmalen (l) en Jolanda Terlouw (r)

Door de tijd heen verandert je gezicht en ontstaan er rimpeltjes, pigmentvlekken en onregelmatigheden in de huid. In de Van Rosmalen kliniek behandel ik dit met injectables, laser, peelings en micro-needling. De relatief kleine ingrepen maken een groot verschil waardoor mensen weer graag in de spiegel kijken en zich gelukkiger voelen.

Wil je iets laten doen, maar zijn injectables nog een stap te ver voor je, maak dan een afspraak met onze huidtherapeute Jolanda Terlouw. Zij kan alvast met peelings en laser IPL de huid mooier en strakker maken. Een peeling verfijnt de poriën, verbetert de huidstructuur en geeft een gezonde glans. Peelings zijn ook geschikt voor huidproblemen, zoals acne, littekens, pigmentvlekken of hyperpigmentatie.

Een mooie huid begint thuis, daarom kun je bij ons ook terecht voor cosmeceuticals, huidverzorgingsproducten die specifieke huidproblemen effectiever aanpakken dan de meer gangbare cosmeticaproducten, doordat ze op de diepere huidlagen inwerken. Weten welke peelings en producten voor jou het meest geschikt zijn? Maak een afspraak voor een gratis huidverzorgingsadvies of neem een kijkje in onze webshop: www.webshop.vanrosmalenkliniek.nl.

Kies in ieder geval altijd voor een door de NVCG gecertificeerde kliniek, zoals de Van Rosmalen kliniek, want dat betekent dat je kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik werk alleen met door de FDA goedgekeurde injectables.  Cosmetische geneeskunde wordt mogelijk in de toekomst een erkend beroep, het Ministerie van VWS heeft onlangs een subsidie toegekend om deze erkende titel op termijn te realiseren.

Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag op www.vanrosmalenkliniek.nl

logo-1

VAN ROSMALEN KLINIEK NIJMEGEN
Prins Bernhardstraat 2
024 7411 000
info@vanrosmalenkliniek.nl

VAN ROSMALEN KLINIEK ROTTERDAM
Wijnhaven 31 B
010 3411625
info@vanrosmalenkliniek.nl