Donderdag 17 december wordt de nieuwe Stadse Wal gepresenteerd bij Dekker v.d. Vegt. Met onder meer een voordracht van Jente Siegers (8 jaar) en meer fraaie, Stadse Fratsen. U bent van harte welkom. Aanvang 19.30 uur. U kunt zich aanmelden via info@dekkervdvegt.nl of 024 3020130.

Stadse Wal is een gratis tijdschrift op klein formaat, dat nu ruim een jaar bestaat. Er wordt altijd aandacht besteed aan de Waal, aan Nijmegen en het schippersleven. De makers van de Stadse Wal, Manon Bruininga en Frank Antonie van Alphen hebben in nr. 4 de medewerking van de jongste, aan de Stadse Wal deelnemende dichteres ooit, Jente Siegers (2007). Omdat ze hebben verzuimd om hun 1-jarig bestaan te vieren met de nummer drie, wordt dat nu dubbel en dwars goed gemaakt met het nieuwe nummer vier. De vormgeefster, Heleen Lamers, heeft er weer iets moois van gemaakt.

Meer nieuws van de Stadse Wal:

Zeg maar de beste wensen voor het nieuwe, Stadse jaar. Ze gaan vrienden maken in de Aardige Mensen Club. Lees daarover alles in de nieuwe Stadse Wal (nummer 4) en volg ons op Facebook en op Twitter en verneem hoe dat gaat, want de Stadse Wal gaat uitbreiden. U kunt ze tegenwoordig ook direct mailen: redactie@destadsewal.nl