“Wij zijn niet grappig, daar is het leven te tragisch voor” is het motto van het kleinkunstduo Voor galg en rad. Zwarte humor loopt als een rode draad door hun tweestemmig gezongen pianoliedjes. Op zaterdag 12 december kun je bij Basta vanaf 12.00 uur genieten van een muziekbrunch met een optreden van Voor galg en rad. Basta serveert een uitgebreide biologische brunch met verse ingrediënten.

De twee Nijmeegse dames spelen liedjes over stalkers, twijfelachtige basisschooldocenten, doorgeslagen commando’s en de vraag waarom je in vredesnaam geen whisky in Disneyland kunt kopen. Met een muzikale stijl die beïnvloed is door pop, blues, klassiek en een vleugje ragtime kan iedereen zich zowel een beetje thuis als een tikkeltje unheimisch voelen.

Voor galg en rad  rechtenvrij

Reserveren voor de brunch is niet mogelijk, wie het eerst komt die het eerst maalt. Het is ook mogelijk om alleen naar het optreden te luisteren zonder te brunchen. De opbrengst van de muziekbrunch gaat, zoals bij alle activiteiten van Basta, naar regionale en internationale goede doelen. Kosten: €5,- tot €8,- (naar eigen inzicht)